2024.03.22.

Blokknyomtató, melyiket vegyem?

By nemadmin

Ebben a cikkben négy különböző blokknyomtató kerül terítékre. Célunk, hogy segítsünk Önnek abban, hogy megtalálja a vállalkozása számára legmegfelelőbb eszközt. Részletesen megvizsgáljuk és összehasonlítjuk a Star TSP100 ECO, CITIZEN CT-S310II, EPSON TM-T88V és a BIXOLON SRP-350III blokknyomtatókat, hogy segítsünk a döntésben. Végül pedig bemutatunk egy helyet is, ahol beszerezheti ezeket a blokknyomtatókat.

Star TSP100 ECO:

A Star TSP100 ECO kiemelkedik egyszerű kezelhetőségével és megbízhatóságával. A gyors nyomtatás (150 mm/sec) mellett kiváló (203 DPI) felbontást kínál így lehetőséget biztosít jó minőségű feliratok, grafikák és vonalkódok nyomtatására is, ami ideálissá teszi a vendéglátóipari és kereskedelmi alkalmazásokhoz. Emellett a legkedvezőbb árkategóriájú nyomtatók közé tartozik, így kiváló választás lehet azok számára, akik minőségi nyomtatást keresnek megfizethető áron.

CITIZEN CT-S310II:

A CITIZEN CT-S310II szintén remek választás lehet a vendéglátóipari és kereskedelmi alkalmazásokhoz. A nagyobb (160 mm/sec) nyomtatási sebességével és szintén (203 DPI) felbontásával biztosítja a hatékony és magas minőségű nyomtatást.

BIXOLON SRP-350III:

A BIXOLON SRP-350III ideális választás lehet nagy forgalmú környezetekben, például a vendéglátóiparban vagy a kereskedelemben. A magasabb 250 mm/sec nyomtatási sebességével megfelel olyan környezetbe, ahol a gyorsaság az elsődleges szempont. A sebességgel azonban vesztünk egy kicsit a nyomtatási felbontásból. A korábban említett két típushoz képest a 203 DPI helyett csak 180 DPI felbontásra képes. A legtöbb esetben azonban ez is tökéletesen elegendő.

EPSON TM-T88V:

Az EPSON TM-T88V kiemelkedik a magas nyomtatási sebességével: A 300 mm/sec nyomtatási sebességgel ez az egyik leggyorsabb blokknyomtató a piacon, ami különösen hasznos lehet nagy forgalmú környezetekben. Felbontása az előzőhöz hasonlóan 180 DPI.

 

Amit mind tud

Többek között mind a négy blokknyomtató LED kijelzővel és elakadásmentes Guillotine automata vágóval rendelkezik, ami további funkcionalitást és kényelmet biztosít a használat során. Mind rendelkezik USB, RS232/Soros és kasszafiók porttal, ami széles körű csatlakozási lehetőségeket kínál a más eszközökkel és perifériákkal való integrációhoz. Kompakt mérettel és helytakarékos kialakítással bírnak, így könnyen beilleszthetők különböző munkaterületekre, még a korlátozott helyű környezetekbe is.

 

Hol találod meg az említett blokknyomtató típusokat?

Amennyiben kiváló áron, szaktanácsadással, garanciával és akár a garancia idő lejárta utáni szervízszolgáltatással együtt szeretnéd beszerezni ezeket a kiváló blokknyomtatókat, tekintsd meg a Codeinfo Trade Kft. blokknyomtató kínálatát.